Ik krijg van mijn klanten heel wat vragen over schoonheidsproducten. De vraag die waarschijnlijk het vaakst terug komt is: “kan ik mijn schoonheidsproducten ook gewoon in een supermarkt of winkelketen kopen?” Het argument dat daarbij vaak wordt aangehaald, is dat die producten soms goedkoper zijn dan de producten in een salon. Ik wil graag vertellen waarom dat argument niet altijd steek houdt en waarom schoonheidsproducten kopen in een schoonheidssalon wél een goed idee is.

Op jouw huid afgestemd

Om te beginnen zijn producten die een schoonheidsspecialiste je zal aanraden steeds aangepast aan jouw specifieke huidtype. Ik zal altijd kijken welk product uit mijn gamma best past bij jouw huid en de  verzorging die je nodig hebt. Ik geef ook advies en uitleg hoe je het product best gebruikt. In een supermarkt is dat advies er niet en bel je meer op jezelf aangewezen. Bovendien val je sowieso terug op “standaard” producten.

Op elkaar afgestemd

Ik maak gebruik van specifieke schoonheidsproducten die allemaal uit dezelfde lijn komen. Ze zijn dus op elkaar afgestemd en zorgen voor een beter resultaat. Zeker omdat je thuis dezelfde producten kan gebruiken als bij de behandelingen. Voortdurend wisselen van producten kan op dat vlak negatieve effecten hebben en je huid ontregelen.

Prijs/kwaliteit

Als je niet enkel naar prijs kijkt, maar naar prijs/kwaliteit, zal je merken dat schoonheidsproducten van een schoonheidssalon vaak beter scoren: er zitten om te beginnen geen parabenen in en je hebt minder product nodig om een goed resultaat te bekomen. Op die manier bespaar je op lange termijn je centen.

Docteur Renaud

Ik maak gebruik van de producten van Docteur Renaud, die zijn opgebouwd rond natuurlijke, grotendeels plantaardige ingrediënten. Ze passen bij de filosofie van mijn zaak en ze leveren klanten het resultaat dat ze verwachten. Een goede verzorging staat of valt immers met het gebruik van de juiste schoonheidsproducten.