Schoonheid zit in iedereen… dat is het motto van Beau-T! Ik wil ervoor zorgen dat je bij Beau-T een beetje thuis komt. Daarom creëer ik een rustgevend kader en een ongedwongen sfeer, waar je tegelijk toch kan genieten van een professionele en gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling.

Mijn filosofie

Als je je lekker in je vel voelt, ben je vitaal, zelfverzekerd en straal je schoonheid uit. Daarom zorg ik ervoor dat mijn klanten zich goed in hun vel voelen. Om dat te bereiken, schenk ik enorm veel aandacht aan vier dingen.

Een persoonlijke aanpak

Ik neem bij je eerste bezoek altijd wat tijd om te praten over jouw wensen en wat je precies verwacht van een behandeling. Op basis van dat gesprek werk ik een gepersonaliseerd behandeladvies uit. Bij een gelaatsverzorging zal ik vooraf bijvoorbeeld een huidanalyse maken om te zien welke producten het best geschikt zijn voor jouw huid. Ik neem ook graag de tijd om op al je vragen te antwoorden. Ik hou niet van het snelle binnen-en-weer-buiten, ik neem de tijd om je volledig te verwennen.

Een ontspannende omgeving

Druk, druk, druk… Hoe vaak zeggen we het vandaag niet? Ik bied je de kans om even alle stress en spanning achter te laten en tot rust te komen in een ontspannende omgeving. In mijn Oosters getint salon met rustgevende muziek, zacht gedimd licht, gezellige kaarsjes en aangename geurtjes kan je even helemaal ontspannen.

Een gezellige sfeer

Ontspannen betekent ook je op je gemak voelen. Ik hou niet van stijf of ongemakkelijk gedoe. Ik creëer een ongedwongen sfeer met een rustige babbel bij een lekker drankje. Ik zorg ervoor dat je je thuis voelt en graag weer terugkomt.

Een professionele behandeling

Persoonlijk, ontspannend, gezellig… het is allemaal belangrijk. Maar nog belangrijker is dat je een professionele behandeling krijgt die resultaat oplevert. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste bepaal ik samen met jou welke behandeling bij je past. Om een optimaal resultaat te bereiken en te behouden, kan je best niet alleen de behandelingen volgen, maar ook de door mij voorgestelde schoonheidsproducten thuis gebruiken.