Heb je een vraag of wil je iets weten wat je niet meteen vindt op mijn website? Aarzel dan niet en neem even contact op. Ik antwoord graag op je vraag.

Schoonheidssalon Beau-T

Bel naar 0498 59 40 34 of mail naar info@beau-t.be voor een afspraak.

Adres

Pater Damiaanstraat 2
3191 Hever

Routebeschrijving

Vanuit Mechelen: Volg de Leuvensesteenweg richting Leuven. Passeer dierenpark Planckendael en de verkeerslichten op het kruispunt Leuvensesteenweg – Trianonlaan. Sla meteen na de verkeerslichten de tweede straat linksaf (Heihoekweg). Sla op het volgende kruispunt opnieuw linksaf (Kwaenijkstraat) en daarna meteen rechtsaf (Stationsstraat). Volg deze straat over de spoorweg en neem dan de eerste straat rechtsaf (Rodenbachstraat). Schoonheidssalon Beau-T ligt vlak voor je. Je kan parkeren op de oprit.

Vanuit Leuven: Volg de Mechelsesteenweg richting Mechelen. Passeer beide ronde punten op de brug van Kampenhout en blijf de Leuvensesteenweg volgen richting Mechelen. Nadat je Boortmeerbeek gepasseerd bent, zie je aan je rechterkant tankstation Maes. Sla meteen na dit tankstation rechtsaf (Kwaenijkstraat). Volg de Kwaenijkstraat en sla bij het tweede kruispunt rechtsaf (Stationsstraat). Volg deze straat over de spoorweg en neem dan de eerste straat rechtsaf (Rodenbachstraat). Schoonheidssalon Beau-T ligt vlak voor je. Je kan parkeren op de oprit.

Vanuit Boortmeerbeek: Volg de Kapitein Tobbackstraat richting Hever/Rijmenam. Sla meteen na de spoorweg linksaf richting Hever (Heverbaan). Volg de Heverbaan tot het einde en sla dan rechtafs richting Hever-centrum (Bieststraat). Rijd door het centrum van Hever tot je aan de rechterkant rusthuis De Ravenstein passeert. Neem nu de tweede straat linksaf (Rodenbachstraat). Schoonheidssalon Beau-T ligt vlak voor je. Je kan parkeren op de oprit.

Vanaf de E19: Volg de E19 en neem afrit Zemst. Sla aan het einde van de afrit af richting Hofstade. Steek bij de verkeerslichten het kruispunt over en volg de Trianonlaan. Volg deze tot het einde en ga bij het kruispunt met de Leuvensesteenweg rechtsaf. Sla meteen na dit kruispunt de tweede straat linksaf (Heihoekweg). Sla op het volgende kruispunt opnieuw linksaf (Kwaenijkstraat) en daarna meteen weer rechtsaf (Stationsstraat). Volg deze straat over de spoorweg en neem dan de eerste straat rechtsaf (Rodenbachstraat). Schoonheidssalon Beau-T ligt vlak voor je. Je kan parkeren op de oprit.

maa 09:00 – 18:00
din 09:00 – 15:00 & 19:00 – 22:00
woe 09:00 – 11:00
don 09:00 – 15:00 & 19:00 – 22:00
vri 09:00 – 17:00
zat 09:00 – 16:00

Zon-en feestdagen gesloten.