De zuiverende gelaatsverzorging is geschikt als je last hebt van een glimmende of onzuivere huid, grove poriën of kleine imperfecties. Dankzij een innoverende pakking van groene klei, limoen en bosviooltjes zorgt deze frisse en aangename behandeling voor een zuivere en gezonde huid.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals, met producten op basis van limoen.

Peeling
Na de reiniging volgt een peeling. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je  huid.

Extractie van comedonen
Als het nodig is, zorg ik ook voor  het verwijderen van comedonen, beter bekend als de ‘zwarte puntjes’ of ‘meeëters’ op je huid.

Massage
Dan is het tijd voor een relaxerende massage van je gelaat en je hals. De massage zorgt ervoor dat je huid soepeler wordt.

Pakking met groene klei en bosviooltjes
Ik breng een speciaal kleimasker aan op basis van groene klei, limoen en bosviooltjes, dat 15 tot 20 minuten de tijd krijgt om in te werken.

Extra masker
Daarna krijg je nog een extra masker waarbij ik, op basis van jouw specifieke huid, aangepaste producten gebruik. Dit extra masker mag nog een vijftal minuten inwerken.

Verzorging
Nadat ik het masker verwijderd heb, is het tijd voor het aanbrengen van verzorgingsproducten op basis van limoen. Dat is meteen ook de afsluiter van de behandeling.