Wat leer je tijdens de workshop?
Tijdens de workshop make-up leer je hoe je best make-up aanbrengt voor een mooi en natuurlijk resultaat. Je krijgt heel wat praktische tips om ook na de workshop aan de slag te gaan en er opperbest uit te zien. Ik onthul geheimpjes die ervoor zorgen dat je make-up langer en mooier houdt en geef advies over welke producten (oogschaduw, foundation, mascara, lippenstift, enz.) het best bij jouw gezicht, persoonlijkheid en stijl passen.

Welke producten gebruik je?
Tijdens de workshop werk je met professionele make-up producten van het Italiaanse merk Eva Garden. Deze make-up is gemaakt op basis van essentiële oliën en is hypoallergeen en vrij van parabenen. Daarom is hij ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Wanneer kan het?
Een workshop duurt drie uur in totaal. Wanneer je alleen of met twee bent, kan je in mijn schoonheidssalon langskomen. Voor een workshop aan huis moet je met een groepje van minimum 4 en maximum 6 personen zijn. Je kan een workshop boeken overdag (weekdagen of zaterdag) of ‘s avonds (vrijdag of zaterdag).

Wat kost het?
Een workshop in mijn salon kost 50 euro per persoon, inclusief de make-up die je gebruikt.
Een workshop bij jou thuis kost 40 euro per persoon, inclusief de make-up die je gebruikt.

Wat moet je nog weten?
Tijdens of na de workshop kan je ook make-up, borstels of ander materiaal van Evagarden aankopen. Zo kan je ze meteen thuis verder gebruiken. Je kan je producten ook bestellen. Dan kan je ze na betaling afhalen of worden ze aan huis geleverd op het adres waar de workshop plaatsvond. Betalen kan cash of met Bancontact. Kredietkaarten zijn niet mogelijk.

Hoe kan je reserveren?
Wil jij graag een workshop make-up voor jou of met je vriendin(nen)? Bel of mail me dan even om een afspraak te maken!