Heb je behoefte aan een complete anti-huidverouderingsbehandeling? Dan is de liftende gelaatsverzorging iets voor jou. Deze behandeling op basis van een cocktail van fruit- en plantenextracten werkt tegen rimpels, geeft je huid opnieuw stevigheid en laat je stralen.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals.

Peeling
Na de reiniging volgt een peeling. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je  huid.

Rimpels wegwerken
Dan breng ik een speciaal product aan om de rimpels op te vullen en glad te strijken. Ik masseer dit product zachtjes in om het goed te laten indringen.

Massage
Dan is het tijd voor een relaxerende massage van je gelaat en je hals. De massage zorgt ervoor dat je huid soepeler wordt.

Gelaatscontouren hertekenen
Ik breng een masker aan op basis van planten- en fruitextracten dat je gelaatscontouren lichtjes moet hertekenen en verjongen. Dit masker moet een tiental minuten inwerken.

Verzorging
Nadat ik het masker verwijderd heb, is het tijd voor het aanbrengen van verzorgingsproducten die het best geschikt zijn voor jouw huid. Dat is meteen ook de afsluiter van de behandeling.