Heb je last van een trekkerige huid of voelt je huid droog aan? Dan is het tijd voor een hydraterende gelaatsverzorging. Bij deze behandeling geef ik je huid een echt hydratatiebad, zodat de vochtbalans in je huid helemaal herstelt. Het resultaat is een fris en comfortabel gevoel.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals.

Peeling
Na de reiniging volgt een peeling. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je  huid.

Massage
Dan is het tijd voor een relaxerende massage van je gelaat en je hals. De massage zorgt ervoor dat je huid soepeler wordt. Bij de hydraterende gelaatsverzorging gebruik ik hiervoor een product op basis van framboos.

Masker & Serum
Daarna breng ik een serum en een masker aan op basis van algisium en silicium, twee producten die helpen om je hydratatie weer op peil te brengen. Dit masker mag een tiental minuten inwerken.

Verzorging
Nadat ik het masker verwijderd heb, is het tijd voor het aanbrengen van verzorgingsproducten die het best geschikt zijn voor jouw huid. Dat is meteen ook de afsluiter van de behandeling.