Is je huid niet meer zo stevig als vroeger? Dan kan een hermodelerende behandeling uitkomst bieden. Via een thermisch masker dat de werking van de onderliggende anti-age werkstoffen verhoogt, zorg ik voor een stralende teint en een hermodelerende werking. Je huid zal gelift lijken en een nieuwe stevigheid en soepelheid vertonen.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals.

Peeling
Na de reiniging volgt een peeling met minerale poeders. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je  huid.

Massage
Na de peeling is het tijd voor een ‘botox-like’-massage van je gelaat en hals met een liftende crème, die je huid steviger en soepeler maakt.

Masker & Serum
Daarna breng ik een thermoactief masker aan eerst warm aanvoelt en daarna afkoelt en langzaam hard wordt. Als het masker volledig verhard is, verwijder ik het van je gelaat en breng ik een speciaal liftend serum aan.

Verzorging
Nadat ik het masker verwijderd heb en het serum heb aangebracht, is het tijd om verzorgingsproducten aan te brengen en zo de behandeling af te ronden.