De gladmakende behandeling met appels is hét antwoord op de allereerste rimpeltjes. Ik maak gebruik van vier appelextracten om je een gladdere en vollere huid te geven die straalt van schoonheid. Deze behandeling is geschikt voor iedereen tussen 25 en 55 jaar.

De appelextracten helpen om de vitale functies van je huid te verbeteren. Extra vitamines en mineralen peppen je huid op, appelsuikers maken ze glad en vitamine E en vetzuren zorgen voor extra bescherming. Dat alles samen verhoogt de levensduur van je cellen en voorkomt nieuwe rimpels.

Je krijgt een vollere, stevigere en gladdere huid: ik werk bestaande rimpels en kraaienpootjes zoveel mogelijk weg en voorkom dat er nieuwe rimpels bijkomen.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals.

Peeling
Na de reiniging volgt een peeling met gemalen appelpitten. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je  huid met een frisse appelgelei.

Massage
Dan is het tijd voor een relaxerende massage van je gelaat en je hals. De massage zorgt ervoor dat je huid soepeler en voller wordt, dankzij een rijke crème die helpt om rimpels van binnenuit te vullen.

Masker
Daarna leg ik  een multi-patch masker op je voorhoofd, wangen, kin en hals. Dit masker moet een drietal minuten inwerken tot de verschillende patches gelvormig worden. Die gel smeer ik dan over je hele gelaat, waar hij nog 10 minuten mag inwerken voor ik hem er af spoel.

Verzorging
Nadat ik masker verwijderd heb, is het tijd om verzorgingsproducten aan te brengen en zo de behandeling af te ronden.