De antirimpelverzorging met roos is ideaal voor 50-plussers die hun rimpeltjes willen verminderen. Bij deze behandeling maak ik gebruik van roosextract om je rimpels aan te pakken en je een natuurlijke gezonde gelaatskleur te geven.

De extracten van de alpenroos, de centifolia-roos en de pioenroos helpen om de veerkracht en volheid van je huid te verbeteren, de contouren van je gezicht te verstevigen en je huid te doen stralen. Je krijgt er een vollere, stevigere en gladdere huid door en bestaande rimpels en kraaienpootjes zijn minder zichtbaar.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals.

Lotion
Daarna volgt een supergeconcentreerde lotion met ondermeer rozenwater, aloë vera en allantoïne, die hydraterend en verfrissend werkt.

Peeling
Na de reiniging en de lotion volgt een peeling met centifolia-roos, extracten van vanillebloem, papaya-enzymen en plantaardige olieën. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je huid.

Masker
Bij de antirimpelbehandeling met roos leg ik daarna een biomasker met grote collageenvliezen die worden aangebracht op je voorhoofd, wangen, kin en de hals. Daarbovenop doe ik een lotion met hialuron die zorgt voor extra hydratatie en een sterke vermindering van diepe rimpels. Dit masker moet 15 tot 20 minuten inwerken voor ik het verwijder.

Massage
Daarna geef ik je gelaat en hals een relaxerende massage met een voedende massagegel op basis van plantaardige olie. De massage laat je volledig ontspannen en maakt je huid soepeler en zachter. De massagegel stimuleert de opname van dopamine en zorgt voor extra zuurstoftoevoer naar de cellen, zodat rimpels verminderen.

Verzorging
Na de massage rond ik de behandeling af door verzorgingsproducten aan te brengen: een voedend volumegevend serum en een speciale antirimpel-crème met alpenroos en karitéboter. Daarna volgen nog een voedende oog- en lippenliner.