De anti-pollutie gelaatsverzorging  helpt je te ontstressen, zorgt voor een ontgifting van je huid en geeft je een stralende teint. Ik geef een specifieke gelaatsmassage die de microstimulatie stimuleert en daarna krijg je een masker met wortelextracten dat de energiebalans van je huid herstelt. Dat zorgt voor ontspannen gelaatstrekken en een gezonde stralende teint.

Reiniging
Elk huidtype is anders en heeft dan ook een specifieke reiniging met de juiste producten nodig. De behandeling begint met een grondige aan jouw huidtype aangepaste reiniging van je gelaat en hals.

Peeling
Na de reiniging volgt een peeling met lichte peelingzuren. Na de peeling spoel ik de dode huidcellen grondig weg en zorg ik voor extra tonificatie van je  huid.

Massage
Daarna geef ik je gelaat en hals een ontspannende anti-stress massage, zodat je  huid soepeler en zachter wordt.

Masker
Bij de anti-pollutiebehandeling volgt dan een Zen-masker of een Jaune Terre-masker op basis van wortelen of vijf verschillende groenten. Dit masker moet een vijftiental minuten inwerken op je gelaat.

Verzorging
Nadat ik het masker verwijderd heb, is het tijd om verzorgingsproducten aan te brengen en zo de behandeling af te ronden.

Opgelet: deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege de gebruikte producten.