Vandaag is een speciale dag. Een hele speciale dag zelfs. 

Exact 10 jaar geleden – niet toevallig op 10/10/10 – ben ik namelijk gestart met Beau-T. In het begin nog wat onzeker en voorzichtig, maar wel met veel enthousiasme en een duidelijke visie.

Ik wilde een schoonheidssalon creëren waar mensen zich echt thuis voelden. Een gezellige huiselijke sfeer combineren met professionele behandelingen en eerlijk advies. 

Tien jaar later kan ik tot mijn grote vreugde zeggen dat die visie realiteit is geworden. Ik heb er hard voor gewerkt, maar tegelijk had ik het niet alleen kunnen doen.

10 jaar Beau-T

Daarom wil ik graag heel wat mensen bedanken voor wat ze deden de afgelopen 10 jaar: al die klanten die door de jaren heen afspraken maakten (en dat nog steeds doen!) en producten kochten, alle mensen die mij op allerlei manieren gesteund hebben, alle mensen die positieve mond-op-mond reclame maakten en positieve reviews posten, … 

Jullie hebben mij geholpen om mijn droom waar te maken. Bedankt daarvoor!

Ik sta van een heleboel dingen te kijken. Niet in het minst van hoe die tien jaar zijn voorbijgevlogen. Maar ook van hoe klanten vaak vrienden en vriendinnen worden, hoe graag ik nog elke dag in mijn salon sta, hoeveel ideeën ik nog heb voor de toekomst…

Je hoort het, het stopt hier niet. Ik doe er graag nog 10 jaar bij. En ik hoop je dan ook snel weer te zien!

Lieve groetjes,

Cathy