De BB crème Abricot lijn van Docteur Renaud heeft als basisbestanddeel de abrikoos. In de cosmetica wordt de abrikoos geprezen voor zijn verzachtende en herstellende eigenschappen.

De vrucht bevat een hoog gehalte aan carotenen die veranderen in de antioxidant vitamine A en is rijk aan pectine, dat zich vult met water en zo voor een heerlijke zachtheid zorgt. De lijn bestaat uit dag- en lippencrèmes met een meervoudige werking die geschikt zijn voor ieder huidtype.

De BB Crème Abricot Naturel en BB Crème Abricot Doré zijn getinte dagcrème die zorgen voor een natuurlijk stralende huid. Ze geven een egale teint, laten je huid stralen en maken ze voller. Tegelijk hydrateren, matteren en beschermen deze crèmes je huid. Beide crèmes zijn geschikt voor ieder huidtype en zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, alleen of bovenop je gewone dagverzorging. Het verschil tussen beide crèmes zit hem in de kleur: natuurlijk versus goudbruin.

De BB Crème Lèvres-Beige Rosé is een heerlijke verzorgende lippenbalsem met 6-in-1 werking. De crème verzorgt, hydrateert, herstelt, beschermt, geeft glans en perfectioneert de lippen. Hij is parabenenvrij en geeft een mooie natuurlijke roze/beige kleur aan de lippen.